Honda CMX 500 Rebel
€6650

↓ ↓ Meer foto's ↓↓

 

Prachtige maar vooral stoere Honda CMX 500 Rebel uit 2021. Rechtstreeks door ons ingekocht van de eerste eigenaar. Deze 500cc is uitermate geschikt voor het A2 rijbewijs. 


Dit is het faceliftmodel van de CMX 500 Rebel. Uitgerust met verbeterde vering, nieuwe volledig LED verlichting, nieuwe versnellingsindicator, betere koppeling en een comfortabeler zadel. Door de lange en slanke body i.c.m. de dikke banden is dit de ultieme bobber stying. 


Deze Rebel is keurig onderhouden en heeft in april 2023 (bij 12231km) een onderhoudsbeurt gehad en in juli 2023 een nieuwe kettingset + nieuwe banden. Als nieuwe eigenaar heb je voorlopig geen omkijken naar het onderhoud. 

 

Omschrijving
Optische staat: erg netjes
Technische staat: zeer goed
Kenteken: 98-MT-KZ
Datum eerste toelating: 18-6-2021
Kilometerstand:  17.965km
Aantal sleutels: 2
Boekjes aanwezig: ja

Opties:
- ABS
- Digitaal LCD display
- Versnellingsindicator 
- LED kolamp
- LED achterlicht
- LED richtingaanwijzers
- Geschikt voor A2 


Kijken en rijden?
Leuk, je bent welkom! Wij zijn op afspraak open. Overdag, avond of weekend? Geen probleem. Neem contact op via Marktplaats, onze website of via 06-53627150 / 06-15206738 (ook whatsapp).

Inruil
In veel gevallen is inruil mogelijk. Mail of app ons wat foto’s, een duidelijke omschrijving en een richtprijs. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Garantie
Mototoko is aangesloten bij MotorGarantie. Hierdoor is het mogelijk om 3, 6 of 12 maanden garantie af te sluiten. Bekijk onze website voor meer informatie.

Financiering
Kom je net wat budget te kort voor je droommotor? Neem gerust contact op, dan informeren wij je graag over de mogelijkheden.

MotoToko: We buy motors, we sell passion.
> Mototoko zoekt voor jou de gaafste motoren van alle merken.
> Je betaalt bij ons géén extra kosten om de motor rijklaar te maken.
> Inruil is mogelijk.
> Financiering is mogelijk.
> Garantie is mogelijk.
> Haal-en brengservice is mogelijk (vraag naar de voorwaarden).

Volg ons
Facebook: facebook.com/www.mototoko.nl
Instagram: @mototoko.nl

Wij proberen je zo goed en duidelijk mogelijk te informeren in onze advertenties. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van motor gegevens, accessoires, opties en druk -en zetfouten. 


↓ ↓ Meer foto's ↓↓